Novice

4. šola obvladovanja bolečine

Spoštovana kolegica, spoštovani kolega,

v okviru Slovenskega združenja za zdravljenje bolečine (SZZB) in Slovenskega združenja za anesteziologijo in intenzivno medicino (SZAIM), pod okriljem Slovenskega zdravniškega društva (SZD), organiziramo že četrto slovensko šolo obvladovanja bolečine.
60 urni program je sestavljen tako, da ga SZD prizna kot dodatna znanja in udeleženec po opravljenem izpitu pridobi diplomo. Izobraževanje je namenjeno zdravnikom različnih specialnosti, ki se pri svojem delu srečujejo z obvladovanjem bolečine. Po pravilniku SZD o dodatnih znanjih je šola namenjena specialistom ali specializantom pred zaključkom specializacije.

PROGRAM IZOBRAŽEVANJA: Program je usklajen s kurikulumom EFICa in lahko služi kot priprava na evropski izpit iz medicine bolečine.

KDAJ: izobraževanje bo potekalo v treh sklopih, ki bodo ob četrtkih in petkih 11./12. april, 16. / 17. maj in 6. / 7. junij 2024

KJE: v Domus Medica na Dunajski cesti 162 v Ljubljani.

PRIJAVA: prek povezave.

VEČ INFORMACIJ: na spletni strani SZZB.

Prijava je možna le za celoten program za vse tri sklope, prijav na posamezne sklope ne sprejemamo. Število udeležencev je omejeno na 30.

KOTIZACIJA: 700 € + DDV

ZAKLJUČNI IZPIT: Ob koncu izobraževanja udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi, če so se udeležili vseh predavanj v vseh sklopih. Za pristop k zaključnemu preverjanju znanja je pogoj 100% prisotnost na predavanjih in izpolnjene vse obveznosti šolanja. Zaključno preverjanje znanja bo v pisni obliki.

Vabljeni!